Boek

Bent u op zoek naar juridisch advies over internetrecht in gewone taal? Wilt u nalezen waar u aan toe bent als internetondernemer, bijvoorbeeld als webwinkelier of hostingbedrijf? Dan zijn de boeken uit de serie Deskundig en praktisch juridisch advies van ICTRecht iets voor u! Voor slechts € 19,95 per deel krijgt u alle relevante juridische informatie over uw vakgebied. Elk boek is voorzien van een aantal handige checklists waarmee u kunt nagaan of u aan de wet voldoet.

In de toekomst zullen meer boeken verschijnen over andere onderwerpen die raken aan ICT- en internetrecht. Wij verwelkomen uw suggesties!

Webwinkels: Deskundig en praktisch juridisch advies

Het boek Webwinkels: Deskundig en praktisch juridisch advies (april 2014) legt webwinkeliers in gewone taal uit wat de wetgeving omtrent (web)winkels en consumentenrecht in de praktijk betekenen. Koop op afstand, wettelijke garantie, privacy, reclame en meer.

Bekijk de details van dit boek

Reclame

Het boek Reclame: Deskundig en praktisch juridisch advies legt u op een duidelijke en praktische manier uit welke wetten en regels er gelden voor reclame op internet, van spamwetgeving tot cookiegebruik en adverteren op andermans merknaam.

Bekijk de details van dit boek

Privacy

Het boek Privacy: Deskundig en praktisch juridisch advies legt u op een duidelijke en praktische manier uit wat de privacywetgeving in de praktijk betekent, van privacy op de werkplek en in social media tot de nieuwe cookiewetgeving en regels voor hostingbedrijven en webwinkeliers.

Bekijk de details van dit boek

De wet op internet, derde editie

De belangrijkste wetgeving op internet in duidelijke taal: van auteursrecht online tot privacy, aansprakelijkheid van bloggers en forumsites en computercriminaliteit.

Bekijk de details van dit boek